Европейската комисия обмисля възможността да нарече на името на руския

...
Европейската комисия обмисля възможността да нарече на името на руския
Коментари Харесай

Кръщават на името на Навални механизъм за санкции при нарушаване на човешките права?

Европейската комисия обмисля опцията да назова на името на съветския опозиционер предстоящ механизъм за въвеждане на едностранни наказания на Европейски Съюз за нарушение на човешките права, в която и да е страна по света. Това разгласи представителят на външнополитическата работа на общността Набила Масрали, представена от ТАСС.
Механизмът ще е подобен на " закона Магнитски " в Съединени американски щати. Масрали сподели, че сега за внасяне в Съвета на Европейски Съюз се приготвят два юридически акта за основаване на подобен механизъм. Еврокомисията обмисля да назова механизма " Навални ", в случай че страните членки не възразят. Говорителката добави, че страните от Европейски Съюз поддържат самодейността за въвеждане на наказания за нарушение на човешките права с гласоподаване и въз основа на правилото на болшинството, а не въз основата на консенсус, написа.
 Върховният съд на Русия ликвидира партията на Навални Върховният съд на Русия ликвидира партията на Навални
Върховният съд на Руската федерация ликвидира партията " Русия на бъдещето ", чийто създател е Алексей Навални. За това бе осведомен ТА...
Миналата седмица председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и висшият представител на Европейски Съюз по външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел поддържаха основаването на подобен инструмент. Именно Борел първи даде предложение този санкционен пакет да се назовава по името на Навални.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР