Европейската комисия (ЕК) стартира уеб платформа за възобновяването на пътуванията

...
Европейската комисия (ЕК) стартира уеб платформа за възобновяването на пътуванията
Коментари Харесай

ЕК пусна сайт за възобновяването на пътуванията в ЕС - slava.bg

Европейската комисия (ЕК) започва уеб платформа за възобновяването на пътуванията и туризма в Европа, оповестяват от Европейска комисия. Сайтът Re-open EU ще дава информация в действително време за границите и наличните транспортни и туристически услуги в страните членки на Европейския съюз (ЕС).

В уеб страницата има и практическа информация, предоставена от страните членки, по отношение на рестриктивните мерки за пътешестване, публичното здраве и ограниченията за сигурност, като да вземем за пример физическо разграничаване или носене на маски за лице, както и друга потребна информация за европейските и националните туристически предложения.

Това ще разреши на европейците да вземат виновни и добре осведомени решения за това по какъв начин да ръководят продължаващите опасности, свързани с ковид, с цел да възнамеряват своите почивки и пътувания през лятото, показват от Европейска комисия.

Платформата е част от пакета на Комисията за туризъм и превоз от 13 май 2020 година, стартиран за възобновяване на доверието измежду пътуващите в Европейски Съюз и подкрепяне на европейския туризъм, който би трябвало да се възобнови безвредно, в сходство с нужните здравни защитни ограничения.

Платформата централизира настояща информация от Комисията и страните членки на едно място. Тя е налична на 24-те публични езика на Европейски Съюз.

Платформата включва информация и за схеми за патронажни ваучери, които разрешават на потребителите да покажат поддръжка за обичаните си хотели или заведения за хранене, като купуват ваучери за предстоящ престой или хранене, откакто местата отворят още веднъж.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР