Европейската комисия (ЕК) отрече информация на БСП, че е спряла

...
Европейската комисия (ЕК) отрече информация на БСП, че е спряла
Коментари Харесай

Европейската комисия отрече фалшива новина на БСП

Европейската комисия (ЕК) отхвърли информация на Българска социалистическа партия, че е спряла план за създаване на апаратура за комбинирано произвеждане на сила в София с оползотворяване на RDF боклук, заяви БНР. Говорителят на Комисията по въпросите на районната политика Кристиян Шпар съобщи, че е получена молба за третата фаза на системата и сега изготвя оценката си.

„ Комисията ще излезе с решение по плана, откакто завърши оценката. На този стадий не е спирано финансирането от еврофондовете “, прецизира Шпар.

Председателят на БСП-София Калоян Паргов съобщи, че Европейска комисия е спряла плана на Столична община за финансиране на оборудването.

Вчера и от Столична община изрично отхвърлиха подправената вест.

Само преди дни още веднъж се наложи европейски институции да опровергават погрешна информация, пристигнала от Българска социалистическа партия.

„ Идва ли „ Мгистралагейт “? Както към този момент стана ясно – Европейската счете палата стартира инспекция на българските пътища “, сподели на конференция ръководителят на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски. Само ден по-късно Георге Пуфан, докладчик на ЕСП за усвояването на парите за пътища, свързващи европейските райони, изясни, че Европейската счете палата възнамерява да извърши одит на държави-членки, а не съответно и единствено България. „ За да оценим подхванатите от Европейската комисия дейности по пътищата, свързващи европейските райони “, изясни пред „ 24 часа “ Пуфан. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР