Европейската комисия (ЕК) обяви, че сценарий за Брекзит без споразумение

...
Европейската комисия (ЕК) обяви, че сценарий за Брекзит без споразумение
Коментари Харесай

За Брюксел Брекзит без сделка е все по-вероятен

Европейската комисия (ЕК) разгласи, че сюжет за Брекзит без съглашение става във все по-вероятен в резултат на най-новите развития към съглашението за отдръпване на Англия от Европейския съюз. Това се акцентира в публично известие за медиите от пресслужбата на Европейска комисия.

Комисията означи, че Обединеното кралство може да излезе от Европейския съюз без съглашение на 12 април и че към този момент е подготвена за сходно развиване.

" Въпреки че Европейският съюз продължава да се надява, че това няма да се случи, в случай че Споразумението за отдръпване не бъде утвърдено до 29 март (петък), сюжетът " без съглашение " може да се случи на 12 април ", се акцентира в изказването.

От Европейската комисия прибавят: " Тъй като е все по-вероятно Обединеното кралство да излезе от Европейския съюз без съглашение на 12 април, Европейската комисия през днешния ден завърши подготовката си за вид " без съглашение. "

Разглеждайки вероятните резултати от Брекзит, Лондон може да напусне Европейски Съюз на 12 април без съглашение, да изиска ново удължение преди 12 април при изискване, че ще се проведат избори за Европейски парламент във Англия, и най-после, да върне съглашението през тази седмица пред Народното събрание, с цел да бъде утвърдено и да може Англия да излезе от Европейски Съюз на 22 май.

Междувременно еврокомисарят по стопанската система Пиер Московиси съобщи, че Англия към момента може да избегне Брекзит без договорка. На срещата си в Брюксел в петък водачите на Европейския съюз дадоха на английския министър председател Тереза Мей финален късмет да избегне безредния Брекзит.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР