Европейската комисия допуска вероятността изплащането на средства за Унгария да

...
Европейската комисия допуска вероятността изплащането на средства за Унгария да
Коментари Харесай

ЕС заплаши Унгария с орязване на плащанията заради ЛГБТ законодателство

Европейската комисия позволява вероятността изплащането на средства за Унгария да бъдат понижени, в случай че страната одобри закон, забраняващ „ реклама на хомосексуализма ” и промяна на пола на малолетни.

„ Ако не държите на полезностите на демокрацията и равенството на Европейски Съюз, нямате право да получавате пари за плановете си ”, съобщи в изявление за Ройтерс Хелена Дали -еврокомисар по въпросите на равенството.
 ЛГБТИ организациите с апел към институциите и политическите партии ЛГБТИ организациите с апел към институциите и политическите партии
,,Организационният комитет на София Прайд остро осъжда серията правонарушения, в това число възможни закононарушения, осъществени през посл...

Аналогични ограничения ще бъдат подхванати от страна на Брюксел и по отношение на обособени райони в Полша, които се афишират за зони, „ свободни от ЛГБТ ”.

Вчера Народното събрание на Унгария одобри закон, забраняващ гей-пропагандата, без значение от рецензията от страна на опозицията, правозащитниците и медиите. Документът е ориентиран против просветителни планове на тематика хомосексуалност и против рекламите на огромни компании, демонстриращи взаимност с ЛГБТ.

Законът беше признат със 157 гласа „ за “ и един глас „ срещу “ в Народното събрание, следен от партията „ Фидес “ на десния министър председател Виктор Орбан, напомня БГНЕС.

Повече от 5000 души организираха късно в понеделник протест пред унгарския парламент против закона, който е последната от поредицата ограничения против педофилията и в отбрана на децата.
 Евродепутатите желаят Европейски Съюз да бъде разгласен за зона за независимост за ЛГБТ общността Евродепутатите желаят Европейски Съюз да бъде разгласен за зона за независимост за ЛГБТ общността
Европейският парламент дебатира през днешния ден предложение за резолюция Европейски Съюз да бъде разгласен за зона за независимост за представителите на ЛГБТ общността...

Критиците настояват, че законът " мощно ще ограничи " свободата на изложение и правата на децата.

Законът дейно не разрешава просветителни стратегии и гласност на ЛГБТ групи, които го съпоставят със подобен закон в Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР