Европейската инвестиционна банка обяви конкурс за избор на фирма-консултант за

...
Европейската инвестиционна банка обяви конкурс за избор на фирма-консултант за
Коментари Харесай

ЕИБ търси консултант за детската болница в Бургас

Европейската капиталова банка разгласи конкурс за избор на фирма-консултант за планиране на профилираната детска болница в Бургас. Поканата за присъединяване с тръжната документи за заданието е оповестена в електронната платформа на Европейската комисия.

Целта е да се избере съветник със международен опит, който в детайли да обследва и проучва региона на Бургас. Екип от експерти ще би трябвало да изготви поредност от отчети за оценка на потребностите, финансово-икономически разбор, за дизайна и инфраструктурата, брой на етажи, отделения, кабинети, кревати, функционални връзки сред тях, обзавеждане и здравно съоръжение, клинични специалности и други сподели кметът на Бургас Димитър Николов.

При изследванията ще бъдат взети под внимание още географското разположение, превоза, броя на популацията, брой на личния състав, съществуващата инфраструктура, съществуване на други лечебни заведения и здравни центрове. Въз основа на тези разбори ще бъде създаден абстрактен план за детска болница, който ще бъде възложен на Община Бургас.

Димитър Николов съобщи, че профилираната детска болница в Бургас ще докара до усъвършенстване потенциала на всички детски здравни услуги и съсредоточаването им на едно място. Това ще икономисва скъпо време на медиците, родителите и дребните пациенти.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР