Европейската футболна централа УЕФА взе нови решения относно въвеждането на

...
Европейската футболна централа УЕФА взе нови решения относно въвеждането на
Коментари Харесай

Ето кога се очаква въвеждането на видеосистемата ВАР в България

Европейската футболна централа УЕФА взе нови решения по отношение на въвеждането на системата за видео асистенция на реферите (ВАР).
През декември бе взето решение съдиите в Шампионска лига и Лига Европа да употребяват ВАР още през този сезон, в елиминационните мачовете, които започват на следващия ден.
На днешното си съвещание, УЕФА взе ново решение, ВАР да бъде включен в групите и плейофната квалификационна фаза на Шампионска лига от новия сезон.
Това значи, че в случай че родният първенец доближи този стадий, то доста скоро Бъглария ще би трябвало да има стадион с условия за ВАР.
В противоположен случай, даже и да доближи последното ходило преди груповата фаза на шампионата, българският отбор ще би трябвало да играе на най-близкия стадион в чужбина, който дава отговор на изискванията.
В последните шест сезона, Лудогорец доближава плейофната фаза на Шампионска лига 4 пъти. През новия сезон, бъдещият първенец на страната, ще доближи последното ходило на шампионата, в случай че преодолее три противника преди този момент.
Вижте по кое време се чака да бъде въведена системата в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР