Европейската футболна централа (УЕФА) ще проведе видеоразговори в представители на

...
Европейската футболна централа (УЕФА) ще проведе видеоразговори в представители на
Коментари Харесай

УЕФА и местните федерации в опит да решат какво ще правят с първенствата

Европейската футболна централа (УЕФА) ще организира видеоразговори в представители на 55-те ѝ членки през днешния ден (1 април). Темата е предстояща: Как в изискванията на пандемията от ковид в Европа ще приключат локалните шампионати?

Футбол сега се играе единствено в Беларус. В останалите страни от Стария континент шампионатите са спрени, с цел да се избегне скупчване на огромен брой хора по трибуните и по този метод светът по-бързо да се оправи с ковид.
Президентът на УЕФА: Направихме най-големите жертви, не може европейско без почитатели Александър Чеферин изясни взетите решения
От УЕФА към този момент започнаха решителната крачка да отсрочат европейското състезание за 2021 година Това дава опция на локалните федерации да изготвят проекти за довеждане докрай на сезона.

Според информациите, от централата ще предложат 3 разновидността - първият е мачове още веднъж да се играят в средата на май месец (15-16 май), вторият е подновяването да стане в края на май, а третият - най-късно на 21 юни. Краен период за довеждане докрай на шампионатите е 31 юли.

До тогава би трябвало да бъдат изиграни всички мачове и избрани участниците в европейските клубни шампионати за сезон 2020/2021.

Както и да минат разискванията, извънредно решение няма да бъде взето през днешния ден (1 април), защото към момента не е ясно по какъв начин ще се развие пандемията на Стария континент.

В България футболът беше спрян с въвеждането на изключителното състояние на 13 март. Остава да се изиграят още 2 мача от постоянния сезон, а по-късно и плейофите. Българският футболен съюз към този момент разиска няколко разновидността за продължение на сезона, като те не са дефинитивни. За в този момент на дневен ред не стои вид за преустановяване на сезона.
ПФЛ предложи няколко разновидността за довеждане докрай на сезона в Първа лига Решението ще бъде взето след разискване сред всички клубове
bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 412 13 8 20 Света 859877 1558 42342 178335 Заразени* Нови Починали България 412 13 8 Света 859877 1558 42342
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР