Европейската футболна централа (УЕФА) опроверга изявлението на президента на организацията

...
Европейската футболна централа (УЕФА) опроверга изявлението на президента на организацията
Коментари Харесай

УЕФА опроверга президента си

Европейската футболна централа (УЕФА) опроверга изказването на президента на организацията Александър Чеферин, че Шампионската лига би трябвало да приключи не по-късно от 3 август, оповестяват от пресслужбата на УЕФА.На 1 април УЕФА разгласи, че подновяването на европейските клубни шампионати е отсрочено за неустановен интервал заради пандемията на ковид. Шампионската лига и Лига Европа бяха спрени на осмифинален стадий.

Вчера Чеферин в изявление за немския ефирен канал ZDF изрази мнение, че финала на Шампионската лига би трябвало да се организира не по-късно от 3 август.

" Това не е по този начин. Президентът даде ясно да се разбере, че не може да се дефинират точни дати за завършек на сезона ", се споделя в изказването.

" УЕФА проучва всички благоприятни условия за довеждане докрай на националните и европейските шампионати взаимно с Асоциацията на европейските клубове и европейските лиги в границите на работната група, свикана на 17 март. Основната цел за всички членове на работната група е опазване здравето на жителите. Въз основа на това е належащо да се откри решение за довеждане докрай на всички шампионати. Ние изследваме разнообразни разновидности за мачове през юли и август, според от разрешенията на съответните държавни управления ", се споделя още в изказването на УЕФА.

Поради пандемията на ковид всички европейски футболни шампионати, като се изключи това на Беларус, бяха прекратени.
Според последни данни в света с COVID-19 са инфектирани 1 218 126 души, 65 841 са умряли, а 253 821 са излекувани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР