Европейската футболна централа УЕФА опроверга изявлението на президента на организацията

...
Европейската футболна централа УЕФА опроверга изявлението на президента на организацията
Коментари Харесай

Странно: УЕФА опроверга собствения си президент за ШЛ и ЛЕ

Европейската футболна централа УЕФА опроверга изказването на президента на организацията Александър Чеферин, че Шампионската лига би трябвало да приключи не по-късно от 3 август, оповестяват от пресслужбата на УЕФА. На 1 април УЕФА разгласи, че подновяването на европейските клубни шампионати е отсрочено за неустановен интервал заради пандемията на ковид. Шампионската лига и Лига Европа бяха спрени на осмифинален стадий. Вчера Чеферин в изявление за немския ефирен канал ZDF изрази мнение, че финала на Шампионската лига би трябвало да се организира не по-късно от 3 август.  Чеферин разгласи по кое време и в какъв формат да чакаме завръщането на евротурнирите

" Това не е по този начин. Президентът даде ясно да се разбере, че не може да се дефинират точни дати за завършек на сезона ", се споделя в изказването.

" УЕФА проучва всички благоприятни условия за довеждане докрай на националните и европейските шампионати взаимно с Асоциацията на европейските клубове и европейските лиги в границите на работната група, свикана на 17 март. Основната цел за всички членове на работната група е опазване здравето на жителите. Въз основа на това е належащо да се откри решение за довеждане докрай на всички шампионати. Ние изследваме разнообразни разновидности за мачове през юли и август, според от разрешенията на съответните държавни управления ", се споделя още в изказването на УЕФА.

Поради пандемията на ковид всички европейски футболни шампионати, като се изключи това на Беларус, бяха прекратени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР