Европейската футболна централа стартира процедурата по продажба на билети за

...
Европейската футболна централа стартира процедурата по продажба на билети за
Коментари Харесай

Билетите за финала на Шампионската лига вече са в продажба

Европейската футболна централа започва процедурата по продажба на билети за финала в Шампионска лига. Двубоят за трофея в най-престижния евротурнир този сезон ще се играе на " Стад дьо Франс " в Париж на 28 май.

52 000 билета от общо 75-хилядния потенциал на стадиона ще бъдат разпределени измежду почитателите - по 20 000 ще получат тимовете финалисти, а 12 000 ще бъдат пуснати в свободна продажба посредством уеб страницата uefa.com, като срокът за поръчки е 28 април, след което притежателите на скъпите хартийки ще бъдат избрани на лотариен принцип. Един човек може да съобщи най-много два билета, като всеки претендент ще бъде известен по имейл до 6 май дали поръчката е утвърдена.
 Пеп Гуардиола: Казах на играчите ми да се подготвят за най-лошото
Пеп Гуардиола: Казах на играчите ми да се подготвят за най-лошото

Играхме с Ливърпул преди няколко дни, дойдохме тук и през второто полувреме те ни поразиха, разяснява експертът

10 000 от билетите, планувани за тимовете финалисти ще бъдат раздадени гратис в символ на благодарност от УЕФА към почитателите за тяхната съпричасност по време на пандемията. Разпределението на билетите, в това число безплатните, ще бъде поверено на клубовете-финалисти в шампионата. Оставащите билети ще бъдат разпределени сред локални футболни структури, УЕФА, националните федерации, рекламни сътрудници и спонсори.

Цените на билетите за обособените категории: Категория 4: 70 евро Категория 3: 180 евро Категория 2: 490 евро Категория 1: 690 евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР