Европейската футболна централа – УЕФА, е на път да бере

...
Европейската футболна централа – УЕФА, е на път да бере
Коментари Харесай

Хиляди празни места може да види финала между Арсенал и Челси

Европейската футболна централа – УЕФА, е на път да бере огромен позор, откакто финалът в Лига Европа през тази година сред Арсенал и Челси може да се изиграе пред полупразни трибуни. Двата лондонски клуба се провалиха в опитите си да продадат 12-те хиляди общи билети, откакто изискванията за път до азербайджанската столица Баку са под всякаква рецензия.

Почести в Баку за напускащ ас на Арсенал

Към този миг Арсенал са продали 3,500 пропуща, до момента в който Челси са раздали едвам две хиляди. На всичкото от горната страна пък „ Олимпийския стадион” край Каспийско море е с потенциал от 69 хиляди фенове. Именно високите цени за самолетни билети, гарнирани с надутите цени за спане в града са прекратили проектите на британските почитатели да гледат обичания си тим онлайн.

Сари: Мисля единствено за финала в Лига Европа

Доста от рекламодателите към УЕФА също са върнали своите пропуски, които им се поставят, откакто от европейската централа подсигури над 21 хиляди билета за рекламодателите. Причината за техния отвод пък са проблеми с визовия режим в страната, както и късния начален час 23,00 часа локално време (22,00 българско).

 Фенове на Арсенал
източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР