Европейската футболна федерация (УЕФА) обяви, че проучва възможността за излъчване

...
Европейската футболна федерация (УЕФА) обяви, че проучва възможността за излъчване
Коментари Харесай

УЕФА обмисля излъчване на Шампионската лига от стрийминг платформи

Европейската футболна федерация (УЕФА) разгласи, че изследва опцията за лъчение на Шампионската лига и Лига Европа посредством стрийминг платформи. Това може да се случи посредством лично приложение (OTT) за избрани пазари.

В момента УЕФА договаря за продажбата на телевизионните права на европейските шампионати за интервала 2021-22 до 2023-24. Вече бяха подписани покупко-продажби за Англия и Съединени американски щати с малките екрани BT Sport и CBS.

През юни УЕФА започва свое приложение за стрийминг uefa.tv, което предлага свободен достъп до живи предавания или записи. Услугата е ориентирана повече към младежки срещи, както и женски футбол.

" В момента УЕФА има доста сътрудници, които излъчват европейските шампионати, и продължаваме да се радваме на огромен интерес. Искаме обаче да сме подготвени за всичко и изследваме нови благоприятни условия. Може да използваме стрийминг услуги на пазари, където телевизионните права за лъчение не са толкоз строги ", сподели пред Financial Times генералният секретар на УЕФА Теодор Теодоридис.

Според него УЕФА се стреми " да опитва със своя стрийминг платформа ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР