Европейската футболна асоциация (УЕФА) въведе правилото за четвърта смяна по

...
Европейската футболна асоциация (УЕФА) въведе правилото за четвърта смяна по
Коментари Харесай

УЕФА въвежда четвърта смяна в евротурнирите

Европейската футболна асоциация (УЕФА) вкара правилото за четвърта промяна по време на интернационалните клубни шампионати, които към този момент започнаха. От централата оповестиха, че нововъведението за спомагателна промяна в продълженията на дуела се е оказало сполучливо на международното състезание и в този момент към този момент клубовете ще могат също да сменят по още един състезател по време на продължения и преди дузпи.

" Серия от промени ще бъдат въведени мигновено в действие за другите шампионати под егидата на УЕФА ", прецизираха от централата.

Клубовете от Шампионската лига и Лига Европа ще могат да включват по седем смени от тази година, като изключение вършат единствено финалите. За тях могат да бъдат записвани по 12 смени.

Промяна има и в закона за приложимост на електронни средства за връзка в техническата зона.

" Законът беше променен по този начин, че електронната връзка да служи на представителите на клубовете тогава, когато споделената информация касае директно здравето или сигурността на даден футболист, и/или тактически/треньорски аргументи ", прибавят от УЕФА.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР