Европейската футболна асоциация (УЕФА) изпрати англичанина Крейг Поусън на мача

...
Европейската футболна асоциация (УЕФА) изпрати англичанина Крейг Поусън на мача
Коментари Харесай

Крейг Поусън ще ръководи евроквалификацията между България и Сърбия

Европейската футболна асоциация (УЕФА) изпрати англичанина Крейг Поусън на мача България – Сърбия, който ще се играе във вторник (20-и юни) в Разград. Това е подготовка №4 и за двата тима по пътя към Евро 2024.

В България Поусън е известен от мача Лудогорец – Рома от шампионата Лига Европа през септември 2022 година. Също по този начин той беше подложен да свири и срещата за купата Камюнити Шийлд в Англия сред Ливърпул и Манчестър Сити предишния юли, с 3:1.

Иначе в Европа управлява във всички клубни шампионати, само че в последните две години УЕФА му дава срещи най-вече в Лига Европа и Лигата на Конференциите. 44-годишният съдия е от Шефилд, а от 2015 година е в листата на ФИФА. За първи път управлява мач на български народен тим на всякакво равнище.

Негови помощници в Разград ще бъдат Йън Хъсин и Джеймс Мейнуоринг, а четвърти арбитър е Робърт Джоунс – всички от Англия.

Мачът е с начален час 21:45 часа на стадион Лудогорец Арена и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и bntsport.bg .

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР