Eвропейската агенция по лекарствата (ЕМА) съветва гражданите да не купуват

...
Eвропейската агенция по лекарствата (ЕМА) съветва гражданите да не купуват
Коментари Харесай

Как да пазаруваме безопасно лекарства в интернет?

Eвропейската организация по медикаментите (ЕМА) поучава жителите да не купуват лекарствени артикули от неоторизирани уеб страници или други търговци, целящи да експлоатират страха и грижите на хората, подбудени от продължаващата пандемия от ковид.

Фалшиви медикаменти и обещания

Подобни търговци спекулират с изказванието, че продуктите им могат да лекуват или защищават от Covid-19, както и че обезпечават покупката на достоверни лекарствени артикули, които не са налични или са труднодостъпни в законната лекарствоснабдителна мрежа. В сходни случаи е доста евентуално да става въпрос за фалшифицирани лекарствени артикули.

Фалшифицираните лекарствени артикули са подправени медикаменти, които търговците оферират като достоверни или регистрирани. Те могат да съдържат неверно интензивно вещество или вярното интензивно вещество в неверно количесто, даже и да не съдържат интензивно вещество. Те могат да съдържат рискови субстанции, които не би трябвало да попадат в лекарствените артикули. Подобни артикули могат да доведат до съществени здравословни проблеми или до утежняване на здравословното ви положение.

Фалшифицираните лекарствени артикули могат да нанесат съществени вреди на вашето здраве.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР