Европа вече може да е цел за балистичните ракети на

...
Европа вече може да е цел за балистичните ракети на
Коментари Харесай

Франция: Северна Корея вече може да удари Европа

Европа към този момент може да е цел за балистичните ракети на Северна Корея, предизвести френският министър на защитата Флоранс Парли.

„ Тестът на третата междуконтинентална балистична ракета в сряда е проява на възходящата мощ на Пхенян”, съобщи тя. „ Европа, също като Съединени американски щати, сигурно е в обсега на тези ракети”, добави министърът.

Тръмп за КНДР: Ад, който никой не заслужава

Тръмп отново се заяде с КНДР, те го нарекоха „ духовно неустойчив “

КНДР заплаши да „ потопи “ Япония, даде обещание „ пепел и мрак “ на Съединени американски щати

Първоначалната оценка на Пентагона допуска, че последната ракета на Северна Корея е прелетяла на към 1000 километра, преди да падне в морето край Япония, като е достигнала почти 4000 км височина. Според Дейвид Райт, съпредседател на Съюза на загрижените учени, отвън тестовите маневри, ракетата има обсег от над 13 000 километра.

Френският външен министър Жан-Ив ле Дриан предизвести през септември, че Северна Корея може да има опцията да удари Европа „ в границите на месеци”.

Парламентът в Париж към този момент прикани интернационалната общественост да „ следва пътя на глобите: против азиатската страна.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР