Европа трябва да е сигурна, просперираща и с високи доходи.

...
Европа трябва да е сигурна, просперираща и с високи доходи.
Коментари Харесай

Борисов: Лицемерие е да не се публикуват данни от екзитполовете в изборния ден

Европа би трябвало да е сигурна, просперираща и с високи приходи . Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който малко преди 15:30 ч. упражни правото си на глас в учебното заведение в Банкя. Той съобщи, че резултатите от социологическите организации би трябвало да се разгласяват в медиите.
 
„ Това е двуличие. Не единствено, че би трябвало да ги разгласяват, а би трябвало всяка една организация, която е лъгала през този месец, като излязат резултатите , медиите да пишат коя от тях не е познала резултатит е или е давала лъжливи очаквания или преднина на еди кой си “, разяснява министър председателят.
 
Трябва да има правдивост , не може да се лъже по този начин необмислено и да се взимат големи пари оттук-оттам, с цел да внушават нещо по време на акцията. Честността е най-важното нещо. Хубаво е да си има, който си желае “, добави той.
 
„ Аз не ги виждам организациите и д нес съм забранил да ми споделят резултати . Като мине 20:00 ч. първо би трябвало да се види къде какво е по градовете и селата, възрастовите граници, да си създадат партиите изводите, с цел да си продължат промените в партиите. Ако има виновни политически водачи, вляво, вдясно, в центъра, вторник стартират финалните диалози за значимите постове в Европейски Съюз - парламент, съвет, президент на Европейска комисия, структуриране на болшинства. Всички тези гласове и евродепутати, които ще отидат от България, къде и по какъв начин ще се включат, къде България ще има изгода - толкоз доста работа има “, разяснява още Бойко Борисов.

Засега няма съществени сигнали за нарушавания, уточни още министър председателят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР