Европа ще може да купува руски природен газ през Турция.

...
Европа ще може да купува руски природен газ през Турция.
Коментари Харесай

Турция ще създаде разпределителен център за руско синьо гориво

Европа ще може да купува съветски природен газ през Турция. За това загатна президентът Реджеп Ердоган, откакто по-рано Владимир Путин му предложи Турция да стане хъб за съветско синьо гориво.

Според съветския президент Анкара може да построи разпределителен център, от който газът да стига до други страни, на първо място европейските, в случай че имат интерес.
На последната ни намира се договорихме за това с Путин. Тук ще създадем разпределителен център с газ, приближаващ от Русия. Той го изясни със личните си думи. Той сподели, че " Европа може да получава доставки на природен газ от Турция.
Реджеп Ердоган, президент на Турция

Ердоган заяви, че проектът е работата да стартира допустимо най-скоро. Най-подходящата локация би била Тракия, в европейската част на страната, където се намира отклонение на газопровода " Турски поток ".

Шефът на съветската компания " Газпром ", Алексей Милер, не изключи прехвърлянето на складирания газ, който по-рано доближаваше до Европа посредством " Северен поток ", към новата система.

Според анализатори главният проблем на самодейността е неналичието на гаранции за присъединяване на европейски купувачи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР