Европа показа, че може да бъде единна и силна, когато

...
Европа показа, че може да бъде единна и силна, когато
Коментари Харесай

Генералният секретар на ЕНП към Борисов: Уважаваме протестиращите в София, но...

Европа сподели, че може да бъде единна и мощна, когато е изправена пред невиждана в историята опасност. Няма да е пресилено в случай че кажем, че точно държавните управления от ЕНП имаха основна роля в правенето на избавителния проект за Европейски Съюз и сполучливо управляваха пандемията в своите страни. В тази връзка няма по какъв начин да не Ви поздравим за навременните здравни и стопански ограничения. Това съобщи генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес пред Бойко Борисов.

Двамата разговаряха директно преди, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Антонио Лопес изрази задоволството си от приемането на България в чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз.

„ Няма подозрение, че влизането в ERM II е самопризнание за сполучливо извършените промени в страната. Сигурен съм, че ще извървите пътя до дъно. Така ще се подсигурява освен дълготраен стопански разцвет, само че и ще се увеличи доста качеството на живот за жителите “, разяснява генералният секретар на ЕНП.

Борисов и Лопес бяха единомислещи, че отчетът на Европейска комисия е справедлив, а установените в него съответни резултати в битката с корупцията са добра насочна точка за надграждане на постигнатото.

В тази връзка българският министър председател още веднъж акцентира, че страната ще се съобрази с безусловно всички рекомендации както на Европейската комисия за гарантиране на върховенството на закона, по този начин и на Венецианската комисия за довеждане докрай на правосъдната промяна.

Генералният секретар на ЕНП поздрави ръководителя на ГЕРБ за безапелационната победа на частичните локални избори в България.

„ Вижда се, че законно определеното българско държавно управление и ръководещо болшинство се употребяват с социална поддръжка.

Разбира се, чуваме и настояванията на протестиращите. Ние почитаме техния глас и считаме, че постоянните парламентарни избори през месец март са най-хубавото място да се дефинира кой ще ръководи България в идващите години “, сподели Антонио Лопес.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР