"Европа не се съгласи за общ медицински протокол и влизаме

...
"Европа не се съгласи за общ медицински протокол и влизаме
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Хора от най-близкото обкръжение на Радев ме сготвиха, една прекрасна госпожа дойде и нащрака в мое отсъствие

"Европа не се съгласи за общ медицински протокол и влизаме неподготвени в рецесията. Европейският съвет се отсрочва, а би трябвало да се вземат толкоз значими решения. Дано октомври месец се организира ", съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на ревизия на строителството на пътен възел "Буховци " на автомагистрала "Хемус ".
Министър-председателят разяснява шпионския скандал с изгонените дипломати. "Още преди няколко години предизвестих Путин, че на територията на България такива неща не позволяваме - нашите служби са положителни, прокуратурата е доста прецизна в това отношение. Външно министерство влезе в ролята си и направи всичко належащо. За да работят по този начин ДАНС и прокуратурата, значи има задоволително доказателства ", сподели Борисов.
Според премиера казусът на сегашната обстановка е, че доста от извънпарламентарните партии не са съумели да влязат в Народното събрание. "Няколко нови политически планове се заформиха, само че не са в Народното събрание. Трябва да си наберат повече почитатели, които да гласоподават за тях. Разбирам ги, това е в тяхна изгода. Това не значи, че на всеки, който желае избори, би трябвало да подаваме оставка и да организираме избори. След няколко месеца са постоянните избори, кое постанова това бързане? Мен ме устройва най-вече експертно държавно управление, тъй като ще се отдръпва и ще работя в партията ", сподели той.
"Всички, които желаят да влязат в Народното събрание, ги познавам доста добре и им знам качествата. Това е вярно, в случай че има висока политическа просвета. Светът влиза в жестока меланхолия ", добави министър председателят.
По обикновен метод ме сготвиха с една прелестна госпожа, която пристигна и нащрака в мое неявяване всички тези работи.
"Радев към този момент е политически състезател. Дали ще е декориран към Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи, сигурно не е към ГЕРБ. Това го прави индивид. Човек, като приказва, би трябвало доста деликатно да си мисли и за себе си. Аз съм подготвен и доста пъти съм изяснил по какъв начин подло неговите хора, най-близкото му обграждане, на диалект ще го кажа – ме сготвиха по един доста обикновен метод с една прелестна госпожа, която пристигна и нащрака в мое неявяване всички тези работи. Направиха го по съвършен метод, шапка им смъквам, доста добре бяха изучили обстановката, години наред са се готвили за един сходен миг. Грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, най-сервизните му пространства, в мое неявяване ", изясни Борисов.
Кой държи злато, пари и диаманти в едно чекмедже, откакто касата е пред вратата? Като ченгеджийска интервенция я направиха фантастична. Неслучайно единствено той го повтаря. Някой пускал записи, а неговите не ги разяснява. Като приказваме за едните записи, приказваме и за другите. Полза има ли? Не. За мен казусът е завършен. Към него, виждате по какъв начин майсторски подреждат други неща. Убийство на манекенка в Гърция, внезапно гръмна всичко, оказа се неистина. Борисов пие ракия дерибейства в Ниш с гангстери, оказа се Себастиан Курц и сме дружно в Австрия, разяснява министър председателят.
"В ГЕРБ имаше хора, които искахме да отстраним, само че те се отстраниха сами. Не съжаляваме и не жалим за тях. ГЕРБ е една естествена партия ", заключи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР