"Европа не се съгласи за общ медицински протокол и влизаме

...
"Европа не се съгласи за общ медицински протокол и влизаме
Коментари Харесай

Борисов с тежки думи срещу Радев: Вече е политически играч НА ЖИВО

"Европа не се съгласи за общ медицински протокол и влизаме неподготвени в рецесията. Европейският съвет се отсрочва, а би трябвало да се вземат толкоз значими решения. Дано октомври месец се организира. " Това съобщи министър председателят Борисов пред публицисти.

Министър-председателят разяснява шпионския скандал с изгонените дипломати.

"Още преди няколко години предизвестих Путин, че не се позволяват шпионски кавги - прокуратурата е доста мощна в това отношение. Външно министерство влезе в ролята си и направи всичко належащо. За да работят по този начин ДАНС и прокуратурата, значи има задоволително доказателства ", сподели Борисов.

Според министър председателят казусът на сегашната обстановка е, че доста от извънпарламентарните партии не са съумели да влязат в Народното събрание.

"Няколко нови политически планове се заформиха, само че не са в Народното събрание. Трбява да си наберат повече почитатели, които да гласоподават за тях. Разбирам ги, това е в тяхна изгода. Това не значи, че на всеки, който желае избори, би трябвало да подаваме оставка и да организираме избори. След няколко месеца са постоянните избори, кое постанова това бързане? Мен ме устройва най-вече експертно държавно управление, тъй като ще се отдръпва и ще работя в партията ", сподели той.

"Всички, които желаят да влязат в Народното събрание, ги познавам доста добре и им знам качествата. Това е вярно, в случай че има висока политическа просвета. Светът влиза в жестока меланхолия. Той е там ", добави министър председателят.

"Радев към този момент е политически състезател. Дали ще е декориран към Българска социалистическа партия или Движение за права и свободи, сигурно не е към ГЕРБ. Това го прави индивид. Човек като приказва би трябвало доста деликатно да си мисли и за себе си.

Години наред се бяха готвили, само че грешката беше, че са пуснали клипа, на който се снимат спалнята и къщата в мое неявяване. Кой държи злато, пари и диаманти в едно чекмедже, откакто касата е пред вратата? Като ченгеджийска интервенция я направиха фантастична. Неслучайно единствено Радев я повтаря. Някой пускал записи, а неговите не ги разяснява. Като приказваме за едните записи, приказваме и за другите.

Полза има ли? Не. За мен казусът е завършен. Към него, виждате по какъв начин майсторски се подреждат други неща. Убийство на манекенка в Гърция? Лъжа. Борисов дерибействал в Ниш. Лъжа ", разяснява министър председателят.

"В ГЕРБ имаше хора, които искахме да отстраним, само че те се отстраниха сами. Не съжаляваме и не жалим за тях. ГЕРБ е една естествена партия ", заключи той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР