Европа не е отделен континент. Тя е полуостров, част от

...
Европа не е отделен континент. Тя е полуостров, част от
Коментари Харесай

Цитат на деня: Европа е част от Евразия и е вредно да не се общува с Русия

Европа не е обособен континент. Тя е полуостров, част от Евразия. Евразийското пространство и е нездравословно да се споделя: " Няма да си поддържате връзка с Русия. " Кой го споделя? Съединени американски щати. А те купуват от Русия, и то не пшеница и първични материали, а високи технологии, ракетни мотори.

Това сподели през днешния ден по Би Ти Ви водачът на " Атака " Волен Сидеров. Той уточни, че една от първите задания на евродепутатите от партията в новия Европейски парламент ще бъде искане за анулация на ембаргото против Русия.

Сидеров добави, че вторият акцент ще е искане за въвеждане на минимална европейска заплата, която да е годна за всички страни членки. Той разяснява, че с издигането за лидер на листата на младеж, определен след кастинг от феновете от телевизия " Алфа ", " Атака " желае да покаже, че не е неприятно да си политик.

На първо място в листата на партията е 37-годишният Георги Димов, който е член на Националния съвет на Национално придвижване " Русофили ".

Волен Сидеров изрази и мнение, че Европа има потребност от смяна в посока на повече суверенитет, като не е подчинена на Съединени американски щати и пази своя интерес.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР