Европа на партиите или на личностите? На партии и личности

...
Европа на партиите или на личностите? На партии и личности
Коментари Харесай

„Демократична България“: Видя се, че сме алтернатива на статуквото


Европа на партиите или на личностите? " На партии и персони - това е народна власт ", по този начин отговори на въпрос на Българска национална телевизия Радан Кънев, лидерът на листата на " Демократична България ", която съгласно първите планирани резултати ще вкара един народен представител в Европейския парламент. " Европа на жителите ", отговори Стефан Тафров - втори в листата.

„ Подготвяме се за доста тежка политическа работа в околните часове, дни, месеци, години. При сходни резултати няма да знаем до на следващия ден заран, само че това, че в България има опция и тя не се назовава Българска социалистическа партия е изцяло ясно “, сподели Кънев.

„ Изборният ден не е завършил на всички места в чужбина, където българите гласоподават доста интензивно, изборният ден продължава. Може резултатът на " Демократична България " ще се усъвършенства в допълнение, тъй като там по традиция се представяме добре. Със сигурност имаме един мандат, това не ме изненадва. Мисля че доказахме, че ние сме действителната опция на партиите на статуквото - на ГЕРБ, на Българска социалистическа партия, на Движение за права и свободи. Българска социалистическа партия потвърдиха, че не са никаква опция на ГЕРБ. Ние сме в първа лига от довечера, всички партии би трябвало да се преценяват с нас, защото сме политически фактор в страната “, разяснява от своя страна Тафров.

Според него Европа безспорно ще се промени след тези избори, защото новият европейски парламент ще е по-фрагментиран от предходния, само че все пак проевропейските политически са се показали добре из целия континент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР