Европа е задължена на Турция заради подслоняването на четири милиона

...
Европа е задължена на Турция заради подслоняването на четири милиона
Коментари Харесай

Ердоган: В Европа има мир благодарение на Турция

Европа е задължена на Турция поради подслоняването на четири милиона бежанци. Това акцентира президентът на страната Реджеп Тайип Ердоган, предава държавната осведомителна организация Anadolu Agency.
" Ако през днешния ден европейските страни живеят в мир, то това е с помощта на Турция и приемането в рамките на четири милиона бежанци ", съобщи Ердоган от конгресния център в Истанбул, където участва на събитие, отдадено на нововъведенията.
Турция е главен път за бежанците, които се пробват да доближат Европа, изключително след 2011 година, когато стартира Сирийската революция.
Подчертавайки, че Турция не е в положение да откри задоволителна поддръжка в напъните си за възобновяване на сирийската сигурност, Ердоган означи, че Анкара няма да разреши опасността против нея, произлизаща от разкъсваната от спора близкоизточна република, да остане и за в бъдеще.
Той акцентира, че страната му ще продължи битката си, до момента в който цяла Сирия не бъде предадена на същинските й притежатели – жителите й. " Всички стопански и политически ходове против независимостта на страната ни са обречени на неуспех ", предизвести турският президент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР