Европа е много загазила с коронавируса. Италия е 12 пъти

...
Европа е много загазила с коронавируса. Италия е 12 пъти
Коментари Харесай

Трябва да се научим сами да се лекуваме

Европа е доста загазила с ковид. Италия е 12 пъти по-зле от Китай, други огромни европейски страни (Франция, Германия, Швейцария) са от 3 до 5 пъти по-зле от Китай. Това съобщи математикът и шеф на " Информационно обслужване " проф. Михаил Константинов пред Нова телевизия.
Всеки месец смъртността в световен мащаб се усилва 10-15 пъти, продължи математикът пред Actualno.com и сподели, че до момента по сметките му след 54 дни би трябвало половината население на Земята да е минало през COVID-19 (1/8 от миналите през вируса се разболяват), само че това към този момент не било настоящо предугаждане.
Нещата ще се решат в близкия месец-два - ще има строшаване на кривата, уверен е Константинов, който описа пред Actualno.com, че при изискванията в този момент до 3 месеца цялото население на планетата ще е минало през вируса, 1/8 ще са се разболели, а от тях към 5% ще починат т.е. 100 000 000 души единствено от това. И посочи, че в този момент смъртността в световен мащаб е 4%.
Не бих се изненадал, в случай че става въпрос за десетки даже стотици хиляди българи, които ще бъдат наранени. Трябва да се научим сами да се лекуваме, акцентира той и уточни като най-голяма заплаха следното - здравната система, освен в България, ще е прекомерно заета да се бори с ковид и няма да може да се обръща внимание на други здравни проблеми.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 20 март "
" Мутафчийски: Към този миг ограниченията в София са задоволително твърди, само че имаме подготвеност за по-твърди "
" Белодробна болница в София: Лекар споделя, че има 3 лекари, 3 медицински сестри и 2 санитари "
" Епидемията от ковид продължава да удря света, Южна Америка почна да я усеща "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР