Евроминистърката Лиляна Павлова за пореден път демонстрира дълбок портфейл, повече

...
Евроминистърката Лиляна Павлова за пореден път демонстрира дълбок портфейл, повече
Коментари Харесай

Павлова направо прекали: натруфи се с Армани за 10 бона!

Евроминистърката Лиляна Павлова за следващ път показва бездънен портфейл, повече в сравнение с отива на министерската й заплата, въпреки и по европредседателството.

На фона на унищожителните данни, известни на целия свят, че сме една от най-бедните, само че и корумпирани страни в Европейски Съюз, Павлова се яви в Народния спектакъл на тържествената евровечер в тоалет - рокля, сако, обувки и чанта, за които специалисти в модата отсичат, че е "Армани ", а цената му надскача 10 000 лв.!

На Лилиту очевидно въобще не й пука какъв брой пари пръска за облекла, чанти и обувки даже и след абсурда към нея, разразил се през май предходната година, когато ПР-ката на Корнелия Нинова описа какви чанти носи някогашната министърка на районното развиване и благоустрайството - Диор, Шанел и Прада, никоя от които не пада най-малко под 3000 евро.

Досега не било известно на обществеността от кое място Павлова разполага с такива средства, с цел да задоволява извънредно скъпия си усет към облекла и аксесоари. Няма и данни да е внучка или близка родственик на собственик на диамантени мини в Африка най-малко.

На фона на гладуващите и мизерстващи българи, които с месеци не получават заплати, протестиращи учени, учители, лекари, служители на реда министър Павлова демонстрира безочливо скъпи движимости и показва извънредно висок стандарт на живот, без въобще да й мигне окото. За образец - сумата от последния й тоалет е равн на 140 предколедни заплати - мизерни трохи, раздадени на изхвърлените на произвола на ориста шивачки от Дупница.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР