Еврокомисарят по правосъдието Вера Йоурова обяви, че следи внимателно разследването

...
Еврокомисарят по правосъдието Вера Йоурова обяви, че следи внимателно разследването
Коментари Харесай

Еврокомисарят по правосъдието следи внимателно разследването за убийството на Виктория Маринова

Еврокомисарят по правораздаването Вера Йоурова разгласи, че следи деликатно следствието за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе. Йоурова прикани за незабавни дейности за привеждане на виновните пред правораздаването и за изясняване дали нападението е обвързвано с работата й. Еврокомисарят ще предложи на българските проверяващи помощ от организациите на Европейския съюз. " "Шокирана съм от жестокото ликвидиране на младата българска журналистка Виктория Маринова ", написа Йоурова в "Туитър ".

"Ужасен съм от ужасното ликвидиране на Виктория Маринова. Отново самоуверен публицист пада в битката за истина и битката с корупцията. Отговорните лица следва неотложно да бъдат изправени пред правораздаването от българските управляващи ", написа пък зам.-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс.

Все още няма арестуван за бруталното ликвидиране в Русе на 30-годишната Виктория Маринова, административен шеф и водещ на предаване в локалната телевизия TVN. На място служителите на реда откриха обезобразеното тяло на Маринова. Множество контузии по главата и задушаване са причина за гибелта. Убийството е било осъществено измежду бял ден.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР