Еврокомисарят по околна среда Кармену Вела: България не е нарушила

...
Еврокомисарят по околна среда Кармену Вела: България не е нарушила
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в четвъртък, 11 януари 2018

Еврокомисарят по околна среда Кармену Вела:
България не е нарушила
европейското законодателство за Пирин


 05-1

В момента българската страна по никакъв метод не е нарушила европейското законодателство с частичното изменение на настоящия проект за ръководство на Национален парк “Пирин ”. Това декларира в изявление за Българска национална телевизия еврокомисарят по околната среда Кармену Вела. Така Вела опроверга изказванията на няколкото организации от обединението “За да остане природа в България ”, че решението на Министерския съвет е в прорез с най-малко две евродирективи.

Стриптийз питейни заведения затварят за евро­председателството

 01-2-bez-nadpis

Стриптийз питейните заведения в елитни хотели, които ще посрещат гостите по време на българското европредседателство, безшумно затвориха порти. От фейсбук изчезна даже страницата на посочения за най-елитен бар „ Тузар ” в хотел „ Маринела ”, който бе шумно открит през май предходната година. Барът се намираше на 19-я етаж в хотела против ресторант „ Панорама ”, където ще се хранят евротузарите. Именно хотел „ Маринела ” бе определен за хазаин на виповете, които ще вземат участие в срещите на върха.

Спасиха бебе
с неповторима интервенция на черен дроб


 6-1

Светила в хирургията от “Пирогов ” и Военно-медицинска академия избавиха живота на 4 – месечно момиченце. В началото на новата година проф. Никола Владов от ВМА и детският хирург доктор Цветко Георгиев от незабавната университетска болница извадиха голям израстък от детето, оповестиха от “Пирогов ”. Там станала неповторимата интервенция.

Кафявата книга на Прокопиев

 20171212_133353

Коментар на Петьо Блъсков

Кириак Стефчов или соросоидите?

 10-1

Клеветите на незначителните хора с грантове в така наречен „ нов прочит “ на историята – коментар на проф. Младен Григоров

Черногледството ни пречи да забележим къде сме

 11-1-kuti

Страната ни може да заеме мястото си на водач на Балканите – разбор на доктор Султанка Петрова, зам.-министър на труда и обществената политика

Хората
взимат повече заеми


 любомир дацов

Интервю с финансиста Любомир Дацов

Меценат в бизнеса

 БОЖИДАР ДАНЕВ

Силует на Божидар Данев

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР