Еврокомисарят, отговарящ за икономиката в интерес на хората Валдис Домбровскис

...
Еврокомисарят, отговарящ за икономиката в интерес на хората Валдис Домбровскис
Коментари Харесай

Валдис Домбровскис: Докладът по Европейския семестър няма общо с мониторинга

Еврокомисарят, отговарящ за стопанската система в полза на хората Валдис Домбровскис съобщи в извънредно изявление за БНР, че оповестеният през вчерашния ден отчет по Европейския учебен срок с рекомендации за България няма нищо общо с отчета по механизма за съдействие и инспекция. Той сподели това по отношение на появили се изявления, че мониторингът над България ще продължи:

" Европейският учебен срок не е обвързван с Механизма за съдействие и инспекция. Колкото до последния, към този момент имаше отчет по него през октомври 2019 година. В него има умозаключение, че България към този момент е покрила всички условия. Това не се е трансформирало и тук няма нищо ново ".

По-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия желаеха оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов поради вчерашния отчет.

 Българска социалистическа партия: Срамният мониторингов отчет остава с Кирилов, ГЕРБ: интерпретацията е погрешна Виж още Българска социалистическа партия: Срамният мониторингов отчет остава с Кирилов, ГЕРБ: интерпретацията е погрешна
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР