Еврокомисарите, избрани за евродепутати, които желаят да заемат мястото си

...
Еврокомисарите, избрани за евродепутати, които желаят да заемат мястото си
Коментари Харесай

Еврокомисарите, избрани за евродепутати, които желаят да заемат мястото си в Европейския парламент, ще трябва да подадат оставка

Еврокомисарите , определени за евродепутати, които желаят да заемат мястото си в Европейския парламент , ще би трябвало да подадат оставка. Това означи представител на Европейската комисия.

Той посочи, че оставката следва да бъде подадена до първото съвещание на новоизбрания Европейски парламент , планувано за първата седмица на юни .
Еврокомисарите
съблюдаваха разпоредбите за присъединяване в работата на комисията в хода на предизборната акция, означи представителят.

 БГНЕС

Мандатът на настоящите еврокомисари изтича на 31 октомври . Ако до този период институциите на Европейски Съюз не излъчат нов ръководител на Европейска комисия и не бъде одобрен съставът на новата комисия, пълномощията на досегашните комисари следва да бъдат удължени.-->

 iStock/Getty Images

Когато еврокомисар подаде оставка, тя следва да бъде призната от ръководителя на Европейска комисия, а страната на генезис на еврокомисаря следва да предложи негов заместител. Докато постът е свободен , пълномощията на отдръпналия се еврокомисар се поемат от някой от останалите му сътрудници.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР