Евроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция. Това

...
Евроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция. Това
Коментари Харесай

Каракачанов: Евроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция

Евроизборите ще бъдат знак за стабилността на дребната коалиция. Това разгласи в Казанлък вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. Той акцентира, че очаквал поддръжка при избора на военен аероплан от своите сътрудници, съобщи Българска телеграфна агенция.

Министърът на защитата съобщи, че има проблеми при защитата на военните обекти в страната. Има направена идея, която дефинира кои обекти да се охраняват от компанията на Министерството на защитата и кои от частна компания. Предишното решение за защитата на общо дванадесетте обекта е взето от Съвета на командването на силите, уточни вицепремиерът.

На журналистически въпрос дали е належащо да имаме министър от ромски генезис, Красимир Каракачанов посочи, че в българската конституция няма етнически малцинства. По думите му средствата за финансиране на ромската интеграция през последните години не са дали нужния резултат. Като образец уточни 2013 година, когато е имало 380 малолетни майки, а през 2017 година те са 3300. България е разграничена на две - едната част учи и работи, а другата има единствено права, а не отговорности.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов е в Казанлък във връзка честването на 130 години от сформирането на 23-ти пехотен Шипченски полк.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР