„Еврофутбол отново предизвиква участниците си да опитат своя късмет! Този

...
„Еврофутбол отново предизвиква участниците си да опитат своя късмет! Този
Коментари Харесай

"Еврофутбол": Предизвикайте късмета си с надбягвания с коне!

„ Еврофутбол " още веднъж провокира участниците си да опитат своя шанс! Този път букмейкърската къща показва на тяхното внимание своя най-нов артикул - виртуални надбягвания с коне. Скоростните надпревари стартираха на 10.01.2017 година във всички букмейкърски пунктове в страната и сигурно ще сграбчен вниманието на почитателите на атрактивните спортове. „ Традицията повелява още веднъж да сме първи - измежду наземните оператори в България не съществува процедура във връзка с този артикул, а той предлага изключителна динамичност, съчетана с висока степен на познаваемост. Сигурни сме, че нашите участници ще бъдат привлечени от надбягванията с коне, а атрактивните коефициенти, които предлагаме, единствено ще усилят тяхната успеваемост! ", показа единият от шефовете на „ Еврофутбол " госпожа Руди Вачкова.

Заедно с новия артикул букмейкърската къща показва и новия си „ скоростен " ваучър, който сплотява всички типове надбягвания, предлагани измежду продуктите ѝ - с коне и с хрътки. Така участниците ще бъдат оптимално улеснени при попълването на своите прогнози, част от които са им добре познати: за надбягвания с коне и кучета те са за Победител, Победител/Място, Първи двама, Първи трима и Трио.

НОВО - единствено за надбягвания с коне „ Еврофутбол " пуска и два нови типа залози :

За Място - определеният от участника играч ще заеме едно от първите места в надбягването. Информация за броя на местата, за които ще се изплащат облаги, ще може да бъде открита тук в уеб страницата на букмейкърската къща - той зависи от броя коне в съответното надпреварване (между 8 и 14 за виртуалните надбягвания), който не е унифициран;

За Дубъл - предвиждания за първите двама състезатели, които ще финишират съгласно формалното класиране, без прецизен ред на финиширане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЗНАВАЧИ: Конните надбягвания ще са на период от 10 минути, обезпечават се от външен на „ Еврофутбол " източник и дължината на дистанциите на трасетата е друга. Минималният
залог на ваучър е 1 лев, а оптималният - 1000 лв..

Коефициентите по традиция са атрактивни, а облагите се изплащат ВЕДНАГА след оповестяване на резултатите!

Повече информация за най-новият артикул на „ Еврофутбол " може да намерите във всеки букмейкърски пункт или на www.eurofootball.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР