Евродокладът е поредно потупване по гърба. Кошмарът на българския елит

...
Евродокладът е поредно потупване по гърба. Кошмарът на българския елит
Коментари Харесай

Костадинов пред Фрог: Кошмарът на политическия ни елит е, че изтърва юздите на народа

Евродокладът е следващо потупване по гърба. Кошмарът на българския хайлайф е народът да не се раздмърда в люлката си. Все едно има чумна зараза в страната. Стабилно умиране! Стабила смъртност! Стабилно изгубване! Разследване и арбитражен съд за това правителсво. Това сподели за Фрог нюз водачът на партия ”Възраждане ” Костадин Костадинов.
- Г-н Костадинов, по какъв начин ще коментирате разминаванията в оценките за евродоклада сред властта и доста от анализаторите?

- Докладът на Европейска комисия е излязал от наличието си и е останал единствено с една форма. Защото в случай че го съпоставим с първите ограничения, когато Йорг Хайдер печели първите избори в Австрия, то тогава изолираха Австрия от останалите страни-членки на Европейски Съюз, доведоха страната до рецесия. Тогава на процедура Европейски Съюз провокира политическа рецесия с детайли на прелом. Имаше нападки от Европейска комисия и към други политически субекти в Европейски Съюз. Но постоянно и единствено на една и съща основа - тогава, когато политическото придвижване, партия или организации поставяха по подозрение решенията на Европейска комисия и тежестта на Европейски Съюз. На процедура Европейска комисия трансформира европейските страни в едни мултикултурни общества без народен темперамент и в една аморфна маса без национално съзнание. Когато, обаче, страните се ръководят от политически субекти, които не слагат под подозрение европейската власт, властта на Брюкселската администрация, то няма никакъв проблем вътре в тези страни да се вихри корупция, да има престъпност, страната да е на 111 място по независимост на словото и други И послушанието бива възнаградено с политически потупвания, потупвания по гърба. Защото и следващият евродоклад преставлява тъкмо това.

В случая виждаме, че има грандиозно разминавне не просто сред властта в България и ръководените от нея жители, а има грандиозно разминаване сред самия връх на Европейски Съюз, Европейска комисия и всички негови стуктури по вертикалата на властта с европейските жители. Точно заради тази причина Европейски Съюз е в такава тежка рецесия. Да не си мислим, че Европейски Съюз се ръководи от едни аристократи на духа. Нека единствено да напомня фрагментите на полупияния Юнкер, който през последните месеци съвсем не се появява пред обществеността. Скриха го. Същата картинка като в България, единствено че по-лустросана. Малко по-културни са хората, не са пожарникари и обикновени мутри.

- От какво са подбудени митингите в страната. Има ли някакъв център, който да ги управлява, Българска социалистическа партия ли ги провежда?

- Глупости! ГЕРБ упрекна, че Българска социалистическа партия провежда митингите. А пък Българска социалистическа партия упрекна ГЕРб, че те сами са си ги организирали. Това приказва за едно само нещо-някой е изтървал юздите на хората. Това е кошмарът на българския политически елит- да се изтърват юздите на нашия народ. Той е добре следен, сносно приспан и на него му се изяснява от политици, политолози, публицисти, социолози и всевъзможни други анализатори, че от него нищо не зависи. И даже в този момент да има избори от нето нищо не зависи, тъй като ще се повтори същата настройка. В този случай мога единствено да напомня стиховете на именития поет-революционер Христо Ботев: " " Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз робска люлка люлее?. " Ето това са хората, които ни люлеят. И тъкмо заради тази причина, когато народът леко се раздвижи в люлката си, настъпва суматоха. Това от което изпитват скотски боязън ръководещите в България, в това число и в Народното събрание, е хората да не се разсънят. Забелязахте ли, че се скриха всички като мишки?

- Къде и за какво се скриха Валери Симеонов и Красимир Каракачанов?

- Скриха се, тъй като са страхливи. Защото ги е боязън от личния им народ. Във фейсбук върви като хумореска една имитация от остарелия българския филм " Войната на таралежите. " Къде е Кирчо? Техните го търсят да го бият.... " А в този момент настоящото е: Абе, къде са Бойко и Патриотите, народът ги търси, да ги бие! ". Нека да излязат пред майките и " сякаш болните деца ". Нека да приказват с тях, само че без защита.

- Според вас държавното управление уплашено ли е? Ще вземе ли ограничения да откликне на някои от настояванията на протестиращите за горивата, хляба, парното, налозите и т.
.- Те оповестиха че няма да се подвигат цените до края на отоплителния интервал. Само че какво значение има, духът към този момент излезе от бутилката. Нали не мислите, че в случай че цената на тока падне с два % или на бензина от 2,40 на 2,26 лева ще се решат нещата. Нима ще станем по-малко корумпирани, белким ще станем по-малко незаконни? Нима ще станем по-малко умиращи? А Борисов декларира, че България в никакъв случай не е била по-процъфтяваща. Що за цинична надменност?! България умира със 100 000 души на година. Умират цели села и градове. Все едно има чумна зараза в страната. И този човек изяснява, че това било устойчиво. Да, България умира устойчиво. Да, България за последните 10 години, откогато е ръководена от ГЕРБ, с по този начин наречените Патриоти от 6 години, е намаляла с 650 000 души. Умрели или прогонени от личната си трана. И тези хора назовават това непоклатимост? Стабилно умиране! Стабила смъртност! Стабилно изгубване! Ако би трябвало да предпочитам сред това и различен безпорядък, следващ от възможна промяна на властта, бих избрал второто. Защото в хаоса може да е и спасението на страната.

- Чуха се приказки за образуване на кантрапротести на държавното управление? Провокация ли е това?

- Силно се надявам да има контрапротести и аз тогава да отида да запитвам хората, които са там, за какво са излезли, кой ги е изкарал и кой им е платил. Защото кой ще излезе? Хора, които зареждат по-евтин бензион от нас ли? Хора, които заплащат по-малко ток от нас ли? Хора, чиито баби и дядовци не вземат болнични поради обикновено опазване на здравето ли? Хора, които живеят в чиста околна среда ли? Хора, които живеят в друга паралелна действителност ли? Това са наши съграждани, съседи, другари, познати и родственици. Нека ги изкарат, да забележим. Аз ще отида, да ги запитвам. Нямам проблем с това. Не ме е боязън от нашия народ. Мога да пострадвам с всички останали.

- Хлопат ли предсрочнитге избори на вратата на властта? Не смятате ли, че в случай че има такива избори, конфигурацията в Народното събрание ще се повтори?

- Задължително! Това държавно управление е изчепано, нездравословно и омразно. Има един термин наименуван " омразна власт или омразно ръководство ". Тоест едно праитество, което не се употребява с доверието на народа, пристигнало по либерален път, само че което не работи демократично, то неговите дейности нататък са невалидни, противозаконни, противоконституционни, което се отхвърля от идващите ръководещи. Ако ние българите сами стартираме да управляваме страната си, тъй като сега не е по този начин, то това е да желаяме отговорност от тези, които ни причинаха този геноцид. Говоря за тези 16 мрд дълг, които те натрупаха, които ни загробиха тотално. Ще би трябвало ли аз и моите деца да плащаме задълженията на Бойко Борисов? Нека да ги заплаща той, дано да ги заплаща Горанов, те имат милиарди. Трябва да има не просто оставка на това държавно управление, а наложително следствие и арбитражен съд за закононарушенията му. И освен за него, тъй като то ръководи една трета от последните тридесет години, само че самият Борисов е в ръководството т 2001 година. Трябва да има арбитражен съд освен за ГЕРБ, само че и за всички управлявали преди него от 1989 година насам., тези хора да си понесат отговорността. Иначе ще се споделя: " Тези предните откраднаха милиарди, аз за какво да не открадна трилиони.... " Ако няма наказване, няма да има и боязън от закона и от народа. Затова ние споделяме следното: Оставка, съд и затвор!

Разговаря: Красен Бучков
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР