Евродепутатите започват обсъждане на резултатите от извънредното заседание на ,

...
Евродепутатите започват обсъждане на резултатите от извънредното заседание на ,
Коментари Харесай

Евродепутатите обсъждат извънредното заседание на ЕС, най-вече напрежението в Източното Средиземноморие

Евродепутатите стартират разискване на резултатите от изключителното съвещание на, по-специално повишаване на напрежението сред Турция и нейните прилежащи страни от Европейския съюз.
Председателят на Европейския съвет ще показа резултатите от срещата на върха, в това число въпроси свързани с външните работи като връзките с Китай, ситуацията в Беларус и отравянето на.
 Андрей Ковачев увери, че България ще извърши рекомендациите от отчета на Европейска комисия Андрей Ковачев увери, че България ще извърши рекомендациите от отчета на Европейска комисия
„ Без правдивост и без ефикасна битка с корупцията няма разцвет и сигурност. България е поела ангажимент, извършва и ще и...
Евродепутатите ще обсъдят и идващото постоянно съвещание на Европейския съвет на 15 и 16 октомври, с фокус върху законодателния акт на Евросъюза в региона на климата и положението на договарянията по отношение на бъдещото партньорство с Обединеното кралство, в това число подготовката за всички сюжети след 1 януари 2021 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР