Евродепутатите от БСП Сергей Станишев, Петър Витанов, Иво Христов, Елена

...
Евродепутатите от БСП Сергей Станишев, Петър Витанов, Иво Христов, Елена
Коментари Харесай

Евродепутатите от левицата с пълна подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова

Евродепутатите от Българска социалистическа партия Сергей Станишев, Петър Витанов, Иво Христов, Елена Йончева и Цветелина Пенкова заявиха цялостна поддръжка за Румен Радев и Илияна Йотова, които в неделя се изправят на балотаж в президентските избори. Социалистите приканиха освен своите симпатизанти, само че и всички демократично мислещи българи за готовност и присъединяване във вота.

" Ние, българските депутати от Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент, призоваваме всички съпартийци и симпатизанти на левицата, всички български демократи, да подкрепим на втория тур на президентските избори нашите претенденти: Румен Радев и Илияна Йотова.

В този сложен миг на публични промени, на стопански тествания и преструктуриране на политическото пространство, България има потребност от президент с потвърдени правила и възприятие за дълг. От обединител с идея.

В неделя, 21 ноември, дано потвърдим, че с блестящо водачество и ясни полезности можем да побеждаваме! ", се споделя в декларацията на българските социалисти в Брюксел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР