Евродепутатите обсъждат днес обща европейска стратегия за борба с корупцията.

...
Евродепутатите обсъждат днес обща европейска стратегия за борба с корупцията.
Коментари Харесай

Евродепутатите обсъждат обща стратегия за борба с корупцията

Евродепутатите разискват през днешния ден обща европейска тактика за битка с корупцията. На чуването в една от комисиите ще участват Лаура Кьовеши и Иван Гешев.

В днешното чуване в Комисията по цивилен свободи и правораздаване ще вземат участие и представители на други европейски институции, както и българския народен представител Емил Радев, който е и зам.-председател на комисията.

Очаква се диалозите по тематиката във втория ден на по този начин наречената " седмица на комисиите " да започват в късния следобяд.
Иван Гешев в Брюксел: Евромониторингът не спомага за постигането на прогрес Бъдещият основен прокурор е безапелационен, че България е изпълнила всички задължения, поети при влизането в Европейски Съюз
Вчера стана ясно, че страната ни ще е един от моторите за въвеждането на общ европейски механизъм за върховенството, а сегашният мониторингов механизъм над България би трябвало да отпадне.

Според депутатите ни той е дискриминационен и неработещ.

Той се употребява главно за вътрешнополитически цели и това е ясно на всеки български жител. Той всъщност не спомага за напредък”, разяснява Иван Гешев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР