Евродепутатите на ДСБ Светослав Малинов и БСП Сергей Станишев заедно

...
Евродепутатите на ДСБ Светослав Малинов и БСП Сергей Станишев заедно
Коментари Харесай

Десният Малинов гласува заедно със Станишев срещу Орбан


Евродепутатите на ДСБ Светослав Малинов и Българска социалистическа партия Сергей Станишев дружно гласоподават против Виктор Орбан

Евродепутатът от ДСБ Светослав Малинов изживяващ се като десен евродепутат е дал своя вот дружно със Сергей Станишев против Виктор Орбан. Унгарският политик е най-десният министър ръководител в целия Европейски съюз. Три пъти сънародниците му го преизбират с болшинство от 2/3 ти. Изгони от Унгария ментарджията, спонсор и на нашите "протестъри " интернационален аферист Джордж Сорос. Прекрати безразборното навлизане на имигранти, не позволи джендърските организации и въздействие в страната и отстоява националните ползи на Унгария.
Днешното гласоподаване в Европейския парламент е с цел да се задейства процедурата, по която на Унгария да се отнеме правото на глас при взимане на решения. Тя се инспирира от брюкселските служители поради самостоятелната политика, която водят Орбан и Унгария в отбрана на националните си ползи. Против това решение са дали своят вот Ангел Джамбазки, Николай Бареков и Андрей Ковачев от ГЕРБ. Светослав Малинов от ДСБ, Сергей Станишев от Българска социалистическа партия и Искра Михайлова от Движение за права и свободи са подкрепили наказателната процедура против Унгария. Другият евродепутат някогашен кадър на Българска комунистическа партия Георги Пирински се е въздържал. Вижте по какъв начин са дали своят вот всички български евродепутати.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР