Евродепутатът Радан Кънев разказа в интервю за БНТ, че това,

...
Евродепутатът Радан Кънев разказа в интервю за БНТ, че това,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Не може да обещаеш всичко на всички

Евродепутатът Радан Кънев описа в изявление за Българска национална телевизия, че това, което вижда в Европа доста го радва. „ Няма да си изгубя времето, много е претрупан графикът ни “, съобщи той.

Кънев заяви, че непрекъснато има срещи на българската делегация и всички са подготвени да реагират постоянно.

По думите му, извънредно значима тематика е замърсяването на въздуха. Той удостовери, че в действителност причина за това в България е неприятното финансово положение на приходите. По думите му, хората, които карат остарели дизелови коли надали желаят това, само че нямат опция за нови.

„ Промяна ще има. Европа ще бъде водач на положителната климатична политика. Но ние би трябвало да си извадим главата от пясъка. Българското държавно управление е тотално пасивно във връзка с въглищните региони у нас “, сподели той и добави, че би трябвало обективен преход за бедните.

Радан Кънев изрази терзание, че страната ни ще постъпи в тази ситуация по този начин, както с пакет „ Мобилност “, който 12 години се е разработвал, а най-после сме си късали ризите.

Той разяснява и негативния си избор против Урсула Фон дер Лайен. „ Аз не съм изпратен от българските жители в Екологичен потенциал, с цел да кажа – има загадка на вота, няма да кажа “, изясни евродепутатът.
„ Много от моите страхове се споделят от либералите, ЕНП, социалистите. Не може да обещаеш всичко на всички “, добави той. „ Рискът в подобен миг нищо да не бъде изпълнено е доста огромен “, сподели още Радан Кънев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР