Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки даде кратко интервю пред Actrualno.com

...
Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки даде кратко интервю пред Actrualno.com
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки пред Actualno.com: Ще говорим с Алтернатива за Германия за промяна на ЕС

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки даде малко изявление пред Actrualno.com след присъединяване си в полемиката " Към изборите за Екологичен потенциал 2019: ще съумеят ли европейските политически партии да адресират целите на жителите и техните хрумвания за бъдещето на Европейски Съюз " в Дома на Европа в София. С него разговаряхме за европейската вероятност - както за България, по този начин и в целокупност.
Джамбазки уточни, че България има естествени съдружници в Европейски Съюз, на база на общи ползи.
" По линия на отбрана на българските бизнесмени, ние имаме общи ползи с Унгария, Полша, Румъния и някои ситуационни доближавания с прибалтийските страни .
По тематиката за отбрана на родния бизнес, миграцията и отбраната на общите граници имаме общи гледни точки и положителни връзки с така наречен Вишеградска четворка и взаимоотношения в персонално качество с господин Курц и господин Салвини (бел. ред. - вицепремиерът на Италия и водач на националистическата Северна лига). С тях ще водим диалози по какъв начин би трябвало да променим Европейски Съюз, с цел да бъде по-достъпен, по-ефективен и по-малко разточителен и бюрократичен.. Виждате, че те напипват пулса на публичните паники и основателно имат високи резултати на изборите. Време е за смяна в Европейски Съюз, за може той да бъде потребен. От своя страна, България би трябвало да гони личния си народен интерес, тъй като всеки преследва своите цели ", сподели евродепутатът.
Джамбазки уточни и съответните стъпки, посредством които това може да се реализира: " Необходимо е, както и на сферите в които развиват активност, ограничение на федерализацията в някои сфери, където тя в нездравословна . Няма причина да има общи позиции в образованието, тъй като посредством това ни се постановат непознати културни модели, като да вземем за пример еднополови бракове, промяна на полове и така нататък Няма потребност да бъдат набивани в главите на децата сходни неща`, безапелационен е Джамбазки.
" Не би трябвало да забравяме също, че за нас пазарът е общ, само че на Запад постановат протекционизъм и рестрикции. Когато преди 10 години при нас влезе свободния пазар, ние го приехме добре. В резултат на този развой обаче няма българска верига бензиностанции. Глобализация, ще кажете. В първите 10 хранителни вериги в България, 7 са непознати. Това докара до закриване на дребни компании, загуба на работни места, нови мигранти. А в този момент, когато наши компании за транспортиране дават конкурентни заплати на Запад, идва президентът Макрон и споделя " вие вземате хляба на френските служащи ". Нас ни интересува хляба на българските служащи и когато сте ни споделили, че ще има общ пазар, не може административно да пречите на компании да работят там ", съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
" Не търсете скрит план единствено против България. Той е и против Полша, Унгария, Румъния. Ние държим голяма част от бизнеса с автомобилните транспорти. В резултат Германия, Франция, Италия, Австрия се огледаха в този бизнес и започнаха да постановат административни спънки пред свободния пазар. Опитват се да банкрутират българските компании, с цел да вземат служащите от тях. За ваша информация, това визира директно над 150 000 български фамилии. Към тях прибавете обвързваните бизнеси и направете сметка, какъв ще бъде резултатът ", добави още евродепутатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР