Евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков определи случилото се в ромските

...
Евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков определи случилото се в ромските
Коментари Харесай

Слабаков: Паниката за ромските ученици е тероризъм

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Андрей Слабаков дефинира случилото се в ромските махали на Сливен, Карнобат и Ямбол е парадокс и терористичен акт. Така Слабаков разяснява суматохата от началото на тази седмица, при която родители на учениците ги измъкнаха от учебните заведения, подлъгани от клюки, че децата ще бъдат прибирани от обществените служби.

„ В съответния случай има някакъв парадокс. В концепцията на Красимир Каракачанов за хората, които не желаят да се образоват написа, че би трябвало да има санкции за тези, които не пращат децата си на учебно заведение, а не обратното”, разяснява Слабаков.

Той добави, че напрежението от обява в интернет е ужасяващо и дефинира случилото се като терористичен акт. „ Това се назовава терористичен акт в интернет. Терорист не е единствено човек, който се опасва с динамит и се гърми на площад „ Народно събрание”. Те би трябвало да бъде открити и наказани. Най-големият проблем е, че по-голямата част от ромските общности са необразовани и полуграмотни”, съобщи още евродепутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР