Евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов коментира текущата политическа обстановка в

...
Евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов коментира текущата политическа обстановка в
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Кризата продължава. И по-лошо ще става – на власт са Радев и неговите пионки

Евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов разяснява настоящата политическа конюнктура в страната. Той се възмущава от бюджета и неналичието на добра посока за ръководство на рецесиите в страната.

Ляв бюджет – дупка в морето. Кризата продължава. И по-лошо ще става. Защото на власт са Радев и неговите пионки, отбелязва Йорданов, който акцентира ролята на президента Румен Радев, който бабува на новата партия Политическа партия и позволи Кирил Петков за министър в служебното си държавно управление макар нарушаването на Конституцията, обвързвано с съществуването на канадско поданство.

Евродепутатът се възмущава и на политиката на националните медии, които не стопират да бълват политика и да популяризират новите ръководещи, отпред с премиера Кирил Петков от Политическа партия даже през уикенда. " Националните медии са впрегнати да вършат даже в неделя реклама на новите. Резултатът е жалък: незначителност на власт ", безапелационен е Йорданов.

Той насочва и въпрос във връзка настояването на Русия НАТО да се изтегли от България и Румъния.

" Още ли Митрофанова не е привикана в Министерство на външните работи, с цел да даде пояснение за заканите, които насочи шефът й Лавров? Питам Демократична България ", разяснява евродепутатът на страницата си във Facebook, визирайки съветската посланичка у нас Елеонора Митрофанова и антируски настроените Демократична България, които в тази ситуация си мълчат.

Александър Йорданов насочва съвет и към премиера Кирил Петков: " Петков отпътува за Брюксел! Съвет: Г-н Премиер не се включвайте в тима на клеветниците на България. В Скопие към този момент го направихте. "

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР