Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев се срещна във Видин с

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев се срещна във Видин с
Коментари Харесай

Владимир Уручев посети гр. Видин

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев се срещна във Видин с представители на „ Клуб на европейските ценности” към ПМГ „ Екзарх Антим I”.

Владимир Уручев и младежите разговаряха за провокациите пред Европейския съюз – Брекзит, климатичните промени, мигрантската рецесия. Според Уручев Европа е най-хубавото място за живеене в целия свят. „ Европейският съюз е най-желаното място за живеене. Този напън на мигранти ще го има и за в бъдеще. Как да се оправим с него по този начин, че да подхожда на човешките полезности, това е извънредно значим въпрос, за който решенията ще взимате вие. Решенията за бъдещото на Европейския съюз, за измененията, които смятате, че са нужни, са във вас”, безапелационен бе евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

В рамките на своето посещаване Владимир Уручев откри Международен коледен шампионат по волейбол за кадетки. В шампионата участваха тимове от гр. Зайчар, Сърбия, гр. Крайова, Румъния и волейболен клуб „ Бдин-Вида “ - Видин. Спортната демонстрация, която е част от Коледно-новогодишната стратегия на община Видин, се реализира с поддръжката на Владимир Уручев.

Във Видин Уручев участва и на откриването на пътуваща галерия, отдадена на 140-годишнината от Учредителното заседание и Търновската конституция. „ Има документи и събития в нашата история, които би трябвало още веднъж да прочетем. Събития и достижения, с които можем да се гордеем, които би трябвало да надграждаме, с цел да вървим напред”, сподели при откриването на изложбата евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.
По традиция Владимир Уручев се срещна с представители на младежката организация на ГЕРБ-Видин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР