Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева МайделЕва Майдел е български евродепутат от

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева МайделЕва Майдел е български евродепутат от
Коментари Харесай

Не се плашете! Няма нищо страшно за лева, докато България е в чакалнята на Еврозона

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по успокои още веднъж читателите на NOVINI.BG по отношение на настояването България да размени лв. с еврото.

„ Когато навлизаме във финалната фаза на един развой е напълно обикновено да има избрани елементи от обществото да считат, че България не би трябвало да бъде в еврозоната, тъй като това значи по-голям надзор, само че и по-голяма сигурност “, съобщи тя.

„ Нищо няма да се промени за българския лев, няма заплаха за него “, успокои Майдел.

„ Промените, които бяха направени в последните няколко месеца, целят само българското законодателство да е квалифицирано за възможното си участие в еврозоната, което ще стане може би след години, когато нашата стопанска система, институции и жители са готови за еврото “, съобщи евродепутатът.

„ Нормално е да има нечиста сделка и спекулативни вести, които целят да плашат обществото. Не би трябвало да има никакъв боязън в обществото, че нещо ще се промени. Има 19 страни, които са минали по същия път “, изясни тя и още веднъж подсети: „ Всеки, който спекулира цели да внася боязън в обществото “.

Горанов: България ще влезе в еврозоната единствено при валутния курс все още

Майдел посъветва всеки, който желае да прочете уеб сайтът на ЕЦБ, където има информация на български.

Колко време България ще стои в чакалнята на Еврозоната, очаквайте по – късно във видеото ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР