Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел отправи критики в социалната мрежа

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел отправи критики в социалната мрежа
Коментари Харесай

Ева Майдел: Свирепа криза е, а правителството е заето да гони ГЕРБ от НДК

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел насочи рецензии в обществената мрежа към сегашната служебна власт поради бездействието във връзка с пандемията. Тя разяснява, че вместо да се занимава с значимите събития, държавното управление е заето да гони партия ГЕРБ от офиса ѝ в НДК, допълват от novini.bg.

" Една партия рядко може да ръководи толкоз дълго, колкото ГЕРБ. За тези съвсем 10 година евентуално са позволени неточности. Вероятно доста неточности. Но какво става през днешния ден?
Докато от ден на ден европейски страни анулират ограничавания за КОВИД, ние приказваме за нови. Няма акция за имунизация. Всеки ден от този свят си отиват по 50 души, а държавното управление не реагира. Трепери да не нарани изкуствения имидж на кандидат-президента с някое по-смело решение. А господин Радев си прави големи събития без маски, тъй като той е над всичко. Свирепа рецесия с цени на токa, скоро и на цените на доста други неща. Правителството не реагира. Заето да е гони ГЕРБ от офиса му. Две седмици откакто с големи старания беше призната актуализация на бюджета, служебният министър председател на Румен Радев излезе и изиска нова?! Седмица транспортен съд с торове стои затънал в морето и никой не прави нищо. Кога се е случвало това преди?!
Усещането е за свободно рухване, до момента в който всички сме извънредно въодушевени от " смяната ". Весели хора вървят към пропастта. Спомням си търсенето на опция на ГЕРБ. Днес България има незабавна потребност от опция на това, което се случва ", написа Майдел във Facebook.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР