Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев осигури специалната награда, с която

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев осигури специалната награда, с която
Коментари Харесай

Емил Радев кани в Европарламента призьор от конкурс за есе

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев обезпечи специфичната премия, с която бе отличен участник в състезанието за есе „ Силистра и младите хора”, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По покана на българския евродепутат студентката Росина Георгиева, която е измежду изявените създатели във второто издание на състезанието, ще посети Европейския парламент в Брюксел.

Награждаването на надарените участници се състоя в четвъртък вечерта в заседателната зала на Общинския съвет в град Силистра.

„ Подкрепих самодейността, тъй като имам вяра, че би трябвало да подтикваме младежите да генерират хрумвания за развиването на своя роден град, да ценят историята му, да бъдат дейна част от неговото настояще и да градят бъдещето, за което мечтаят”, разяснява Емил Радев и насочи пожелания за здраве и триумф към всички млади създатели.

В състезанието, проведен от „ Уеб Силистра “, участваха младежи до 30 години от Силистренска област. Наградата на читателите получи Сияна Георгиева, на регионалния шеф Ивелин Статев – Мелят Юсеин и Славяна Георгиева, а двете първи награди бяха разпределени сред Габриел Стоянов и Едже Яшар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР