Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП е член на още три комисииТя има

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП е член на още три комисииТя има
Коментари Харесай

Андрей Новаков бе преизбран за координатор на важна комисия в ЕП

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП е член на още три комисии
Тя има отношение към проблеми от основно значение за България

Eвродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков бе избран отново за координатор в Комисията по районно развиване на Европейския парламент. Тази позиция е основна, тъй като Новаков дава отговор директно за линията на ЕНП в съответната сфера и следи нейните цели да бъдат предпазени във всяко законодателно предложение.

По предписание политическите групи дефинират свои координатори във всяка парламентарна комисия. Това са депутати с опит, които се употребяват с доверието на своите сътрудници.

Андрей Новаков е член на Екологичен потенциал за втори следващ мандат. Той е избиран поредно в шест следващи години да съставлява Екологичен потенциал в договарянията за годишния бюджет на Европейски Съюз. Той взе участие в още три комисии - по бюджети, по превоз и туризъм и по бюджетен надзор.

Комисията по районно развиване е една от най-многобройните в Европейския парламент и включва 82-ма представители от всички политически групи. Тя има отношение към тематики и проблеми от основно значение за България, измежду които разпоредбите и изискванията за ръководство на средствата от Европейски Съюз и отделянето на средства за незабавно превъзмогване на отрицателните последствия от коронавирус пандемията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР