Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей НоваковАндрей Новаков е български политик от

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей НоваковАндрей Новаков е български политик от
Коментари Харесай

Какво ще се случи с България след новия бюджет на ЕС и когато влезе в чакалнята на Еврозоната?

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална разяснява пред NOVINI.BG тежкият ексклузивен Европейски съвет, който се чака на 20 февруари по отношение на бюджета на Европейския съюз.

„ Длъжни сме да приемем бюджет, само че дали ще стане е въпрос на диалози “, изясни той и съобщи, че би трябвало да има взаимни отстъпки и подсети, че е рискова посоката, в която някои от сътрудниците му приканват да се тръгне.

Какъв би трябвало да бъде идващият бюджет на Европейски Съюз? Отсъствието на Шарл Мишел тормози евродепутатите

Новаков изясни, че парите за опасване на околната среда няма да бъдат отнети от районното развиване или от земеделието.

„ Можем да опазваме околната си среда без да пречим на значими и стратегически обекти за всяка една страна “, съобщи евродепутатът и изясни, че групата на ЕНП няма да обърне тил на витално значимите политики.

На въпрос дали ще се стигне до спорове, Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална изясни, че демокрацията работи в Европейския парламент и изясни, че разсъдъкът ще надделее.

Относно това дали България ще бъде пострадала, евродепутатът съобщи, че е окуражен по отношение на това, което чака нашата страна. По думите му, към този момент е показано, че България може да работи с евросредствата, без значение от свадите към европейското финансиране. „ Към момента има разплатено 40% от финансирането, което има в този програмен интервал и са контрактувани други 80% “, сподели Новаков.

Евродепутатът разяснява и тематиката за влизането на България в чакалнята на Еврозоната. Той попита коя страна от Европейски Съюз е въвела еврото и е обедняла. „ Няма такава “, изясни Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална и подсети, че еврото е застраховка против банковата рецесия, еврото приказва на езика на непознатите вложители и ни вкарва на първа скорост в клуба на богатите.

Не се плашете! Няма нищо ужасно за лв., до момента в който България е в чакалнята на Еврозона

„ Ако желаеме да скъсаме дефинитивно с реномето си на някогашна комунистическа страна, би трябвало да се стремим към ядрото на Европа “, сподели още пред NOVINI.BG Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална.

Цялото изявление с Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална пред NOVINI.BG може да гледате по-късно ТУК.

По материала работиха Галя Георгиева и Десислава Станева
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР