Евродепутатът Николай Бареков зададе няколко убийствени въпроса, които със сигурност

...
Евродепутатът Николай Бареков зададе няколко убийствени въпроса, които със сигурност
Коментари Харесай

БАРЕКОВ ПИТА: Николаев преди или след ОБВИНЕНИЯТА на прокуратурата ще бъде махнат? Годподине Морален Ментор на Нацията 2013, докога вашата любима синоптичка от ефира на Нова ще продължава да търка…

Евродепутатът Николай Бареков зададе няколко убийствени въпроса, които сигурно будят интереса, а отговорите биха били много любопитни, само че дали ще се откри някой да отговори?

Вижте обявата му във Facebook:

Питам като елементарен фен, на който му е писнало от операциите на по този начин наречените "водещи " или по-точно "баджак-журналисти ":

Кога най-сетне Анна Цолова ще ме съди за сигнала, който внесох за нейния дворец и противозаконни приходи в Национална агенция за приходите и Прокуратурата? Продължавам да очаквам. След или по време на проверката, която ще я уличи, ще имам достойнството на правосъдно дело с нея?

Защо управлението на Нова тв побърза да махне Цолова преди да сме видели резултата от инспекцията? Кога най-сетне Анна Цолова ще получи обещаната ни "лайф-стайл " графа в Шоуто на Гала и на мъжанагала?

Това ли бяха същинските претекстове за спешното събаряне на Анчето от екран?

Докога лицето на омърлушения и с извадени зъбки дребен гризач Виктор Н. ще продължава да замърсява всяка заран ефира?

Ще чакат ли шефовете му срамните резултати от инспекцията на приходите, съгласно която Национална агенция за приходите ще има да търси доста хиляди левове неплатени налози от баджак-водещия без баджаци, само че пък с баровски апартамент на Раковска?

Кога ще махнат от ефир Виктор Н. - преди или след обвиняванията от прокуратурата за недоказани приходи и неплатени налози в изключително огромни размери?

И един въпрос към един от менторите на "умните и красиви " баджаци Росен Плевнелиев, някогашен президент и чест ефирен посетител:

Годподине Морален Ментор на Нацията 2013, докога вашата обичана синоптичка от ефира на Нова ще продължава да търка всяка вечер пред нацията талончета на Националната лотария и "Лафка "? Не ви ли е неловко да бъдете лицемерен и двуличен дребен мишок? А в последно време да сте обсъждали настоящите вести с моите и ваши другари от умрялата "Протестна мрежа "? Отговорите на моите въпроси умерено може да си ги даде и самичък изстрадалият пред екраните български фен...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР