Евродепутатът Николай Бареков улови скритото от погледа на зрителите в

...
Евродепутатът Николай Бареков улови скритото от погледа на зрителите в
Коментари Харесай

УДАРНО от Бареков: Диана Радева от БиТ и Кошлуков от БНТ - Гнус ме е от подобни неблагодарни и некадърни индивиди! Още по-непристойно е поведението на Цв. Василев, който…

Евродепутатът Николай Бареков улови скритото от погледа на феновете в днешното предаване по БиТ, която отрази „ митинга “ пред Българска национална телевизия и желаната оставка на шефа на държавната телевизия Емил Кошлуков.

Ето какво написа Бареков във Facebook:

Турска сапунка по малкия екран. Двама мои някогашни неблагодарни чиновници: Диана Радева от БиТ и Кошлуков от Българска национална телевизия. И двамата при мен в тв7 имаха цялостния комфорт в Новините. Диана даже беше мое протеже, взето от улицата.

През 2014 Кошлуков ми седна на стола и до момента в който беше шеф в Тв 7 девойка Радева и Тити Папазов направиха най-гнусните си излъчвания за мен и моето семейство по персоналните указания на Цветан Василев. Не ги беше позор да употребяват същата телевизия, която сътворих. Сега Радева отразява с радини безредици "протеста " пред държавната телевизия против някогашния си началник от Тв7 и му желае оставката. Гнус ме е от сходни неблагодарни и некадърни човеци, които за един петак се дърлят между тях като гневни кучета.

Самата Диана Радева яде пердах от "умните и красивите " през 2013, които изпочупиха техниката на тв7 посред жълтите павета. Сега нито е станала по-умна, нито по-красива, само че очевидно е решила, че по-престижно да си част от наркоманската група към Васко Гюров – Камиона (този с шапката). Ай сиктир, бе! Още по-непристойно е държанието на Цв. Василев, който от Белград насъсква дребното си останали маши да нападат грозно от кабеларките някогашните си сътрудници и негови чиновници.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР